Abstracts

INSTRUKTIONER TILL ABSTRAKTFÖRFATTARE OCH MODERATORER. LÄS TEXTEN NEDAN NOGA!

I filen nedan ses alla abstrakt med titel, försteförfattare och tidpunkt för presentation. Ett detaljschema finns även under rubriken Vetenskapligt program.

abstracts_2015

Till er som är posterförfattare

Postrar på kirurgveckan använder stående 50” skärmar. Använd med fördel någon av mallarna nedan som utgångspunkt när du gör din poster. Det finns inga direkta regler för hur en poster ska se ut, men ändra inte storleken på presentationen.

Vissa postrar har en specifik tid angiven. Då ska författaren vara på plats för presentation och frågor. En del postrar har ingen tid angiven och kommer att visas under hela Kirurgveckan.

Vi ser gärna att din poster laddas upp i förväg. Använd länken nedan och logga in med samma uppgifter som du använde när du skapade abstraktet. Obs! postern ska vara i PDF-format!

http://www.appinmed.com/kas/Abstract?projectName=kirurg2015

Postermallar

Postermall_Kirurgveckan_1  Postermall_Kirurgveckan_2 

Postermall_Kirurgveckan_3  Postermall_Kirurgveckan_4

Till er som är föreläsare och har muntlig presentation

I varje föreläsningssal finns projektor och högtalaranläggning. Ladda upp din presentation i kongressalen ”Speakers check-in” minst 60 minuter innan sessionen. Enklast är att ha sin föreläsning i Microsofts powerpoint-format och lagrat i ett USB-minne.

I filen högst upp finner du alla abstrakt med presentationstider. Planera tiden väl och tänk på att avsätta ett par minuter till frågor.

Till er som är moderatorer

I kongresslokalen kommer det finnas iPads för lån. Hämta upp iPad i god tid innan din session i ”Speaks check-in”. iPaden används för att se schemat för sessionen men även för funktionen “Fråga moderator” och ”Mentometer”.

Och sist, kom ihåg tiden och uppmana alla föreläsare att hålla tiden! Schemat på kirurgveckan är fullmatat och ofta startar en ny session i direkt anslutning efteråt.

Kontaktperson:

Robert Bränström
Vetenskaplig Sekreterare
Svensk Kirurgisk Förening
robert.branstrom@svenskkirurgi.se